Groepstraining en Incompany

Bent u op zoek naar een Finance for non-financials training die volledig afgestemd is op uw bedrijfssituatie? Dan kunt u kiezen voor een maatwerktraject, dat zowel incompany verzorgd kan worden als op een trainingslocatie van Bureau Kees Horden. Een maatwerktraining wordt geheel aangepast aan uw leerdoelen. Door de doelgerichtheid van de training is dit een uiterst effectieve manier van trainen.

Om de training maximaal te laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers, gaan we voorafgaand aan de training met u in gesprek. Op basis van uw doelen, wensen en situatie ontvangt u van ons een volledig opmaat voorstel voor een trainingstraject. Tijdens de uitvoering van het trainingstraject toetsen wij voortdurend of het aanbod en de uitvoering volledig naar wens verloopt.

Bureau Kees Horden: ruim 30 jaar ervaring

Bureau Kees Korden heeft in de afgelopen 30 jaar voor een groot aantal opdrachtgevers (maatwerk)trainingen verzorgd.

Meer weten over onze maatwerktrainingen? Neemt u dan contact met ons op via info@keeshorden.nl of via 0345 – 682 682.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend trainingsadvies op maat.

0345 – 682 682
info@keeshorden.nl

Over Richard en Kees

Benieuwd naar de biografieën van Richard Take en Kees de Jong?

Bekijk ze hier

Cedeo geaccrediteerd

Bureau Kees Horden is Cedeo gecertificeerd voor zowel maatwerk bedrijfsopleidingen als opleidingen met open inschrijving. Het Cedeo is een onafhankelijke instantie die klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert onder de klanten en deelnemers van opleidingsinstituten. In juli 2017 heeft het laatste onderzoek plaatsgevonden. Voor beide soorten trainingen heeft Bureau Kees Horden een 100% score behaald!

Lees meer >

Bureau Kees Horden: specialist in financieel management voor niet-financiële managers.